Missioni Kollektion På Ebay

Amerikanska budgetkedjan Target är något av experter på att få till storslagna designersamarbeten. Några av dem som har gjort framgångsrika kollektioner för Target är Jean Paul GaultierLuella Bartley och Zac Posen
I dag släpps kollektionen från deras senaste samarbete: med det italienska modehuset Missoni

Delar av kollektionen har redan nått Ebay, vilket är goda nyheter för oss i Sverige. Via Ebay har vi nämligen möjlighet att handla er den enorma kollektionen som innehåller såväl dam-, herr och barnkläder, accessoarer och dessutom inredning. Allt i Missonis karaktäristiska zickzackmönster - till en billig peng. 

Samarbetskollektionen kommer att finnas i Targets butiker och online på Target.com mellan den 13 september 2011 och 20 oktober 2011. 





















15 Ipadskydd


1. Gult ipad-fodral från Ordning & Reda, 329 kr. 
2. Svart ipad-fodral från Asos/Asos.com, 360 kr. 
3. Vinrött ipad-fodral från Chloé/Net-a-porter.com, 3 555 kr. 

4. Blått ipad-fodral från Smythson/Net-a-porter.com, 2 430 kr. 
5. Brunt ipad-fodral från P.A.P Design/Iphonebutiken.se, 1499 kr. 
6. Pastellrosa ipad-fodral från Ted Baker, 470 kr. 

7. Cerise ipad-fodral från DKNY/Net-a-porter.com, 660 kr. 
8. Quiltat ipad-fodral från Ordning & Reda, 449 kr. 
9. Ormskinnsmönstrat ipad-fodral från Michael Michael Kors/Net-a-porter.com, 1 035 kr. 

10. Grönt ipad-fodral från 3.1 Phillip Lim/Net-a-porter.com, 6 345 kr. 
11. Mulvadsgrått ipad-fodral från Valentino/Net-a-porter.com, 2 070 kr. 
12. Reptilmönstrat ipad-fodral från Ordning & Reda, 329 kr. 

13. Prickigt ipad-fodral från Marc Jacobs/Colette.fr, 4 275 kr. 
14. Svart ipad-fodral från Marc by Marc Jacobs/Net-a-porter.com, 1 440 kr. 
15. Cerise ipad-fodral från Ted Baker, 560 kr.

Det är inte bara Ipaden som är het i höst utan också skydden till den, såsom med datorskydd har det skapats en trend! Matcha skyddet med din outfit så blir du hetast på stan! :D

Kate Moss for Vogue US









Look of the Male: Mboku


Miss Dior Fall






Look of the Day: Johanna Fosselius


Miu Miu Minibags


Look of the Male: Miles McMillan


Rachel Weisz for Bulgari







Look of the Day: Natuka Karkashadze


Justin Timberlake & Amanda Seyfried







YSL Fall 2011-12










Look of the Male: Gustav


Prabal Gurung, Marc by Marc Jacobs, Diane von Furstenberg





Rihanna for Emporio Armani Jeans/Underwear






Just Nu...

Hehe sitter fortfarande i mitt rum och skall precis mumsa i mig detta, nämligen pannacotta!! Åt detta för första gången på bröllopet i somras ;) så jag och mamma lagade denna Goa efterrätt igår och det blev en över så tänkte glupska i mig den hihi :)

Alexander Wang, Jason Wu, Lacoste






Zac Posen, Marchesa, Rodarte





helu

Sitter just nu i soffan och bara tar det lungt, äter vindruvor och honungsmelon= MUMS!! Dagen har varit väääldigt lugn har gjort lite läxor och så, har väldigt mycket på g nu i skolan så försöker göra lite innan, så det inte blir stressigt sedan. Men jag är nog en sådan person som jobbar bäst under press, för då vet jag att jag verkligen måste göra klart arbetet. Men men...

Kan berätta lite om igår: tog bussen från stationen 19,47 med Isak, Simon, Emelie och Sara. På bussen kom även Gewert, Martin och Pontus och några mer som även de skulle till Amanda. 
Det har börjat en utbytesstudent från Japan i min klass(kan berätta mer om henne), hon skulle också med men hon hoppade på fel buss så hennes värdsmamma körde henne till Åsa istället. 
Vi gick av vid Åsaskolan och Malin och Kajsa hade målat ut pilar så det hjälpte att hitta till huset... Var SJUKT kallt ute och tog kanske 20 minuter att gå med!! Så igår blev det en riktig träningsdag ;)
När vi kom dit satt några vid köksbordet och spelade lite "spel" och några satt ute på altanen. Kvällen var väll helt okej, rolig! Mycket dans fyllde kvällen, förra fredagen hos Hannes så visade jag en dans till Waka Waka och nu har alla börjat göra den :P hhhehhe , i Frankrike dansade vi den så det väcker lite trevliga minnen från sommaren :)
Det hände lite saker också under kvällen som var lite chockerande, och jag trodde en sak som jag sedan fick bekräftat att det inte stämmer, lite lättad blir jag ;) Jag tog det lugnt igår kväll faktiskt, i samband med träningen och andra anledningar :)
Åkte hem med Kajsa sedan, de släppte av mig vid Lindälv istället för att jag skulle ta bussen... Somnade nästan direkt efter att jag kommit hem och bytt om+ tvättat bort all smink etc.

lovley

Foto:

pure, simple, inspirational fashion

orientering + fest

Ciao bloggen!
Idag var det friluftsdag vilket betydde att vi var ute i Kungsbackaskogen och orinterade. Min klass började kl. 10.00 och solen sken starkt på himmlen, så vädret var på vår sida, och mycket konstigt att det var sol just idag eftersom det regnat i en lång period här :P men klagar verkligen inte! om det skulle regnat så skulle det VERKLIGEN inte varit kul!
Det fanns två banor, en kort och en lång. Jag tog den långa eftersom jag satsar på högre betyg. Läraren sa att man bara fick springa en och en på den långa men jag och Elin struntade i det och sprang tillsammans. Vi stötte på andra på vägen som vi sedan följde med. I början gick det bra att hitta kontrollerna, men sedan när vi skulle till 4:an gick allt utför... Vi bara virrade bort oss och beslutade oss sedan för att gå tillbaks och hitta en stig. Överallt i skogen fanns typ vattengrejs/sunkmark. Så skorna var ju helt bruna efter att ha orienterat -.- 
Totalt så tog vi 7/10 på svåra banan , så G får vi alla fall liksom! Ligger nu i soffan och chillar, är utmattad verkligen även om det inte var så jobbigt som man trodde...

Ikväll har Amanda i min klass "klassfest/fest" hemma hos sig i Åsa. Så hade tänkt dra dit, även om jag inte är jättepepp, men det kommer säkert bli roligt! :D Annars drar man ju bara hem liksom ;)
Vet inte riktigt vad jag skall ha på mig men kan lägga upp bilder senare kanske på det, hade tänkt dra dit vid kanske 6-7, beror på om jag blir körd eller om jag måste ta bussen. Några skall redan åka dit vid 5 men jag orkar inte vara där så långt innan, och pappa slutar typ. 18.00 och vi skall äta middag så :) 
Men nee nu skall jag fortsätta med att göra klart min gothic story i engelskan som är tills nästa fredag.. HATAR att skriva skräckgrejer kan verkligen inte göra det, vrf skall man ens kunna göra detta... tycker att om man har lätt för detta har man inte bara en fucked-up fantasi utan man är en psykopat ;) hehe 

Kanske gör lite inlägg under kvällen om vad som händer ;) Blev väääldigt bloggsugen och att skriva, synd att jag inte använder detta till att göra klart mina uppsatser till skolan :P

SEE YOU // LUISA



(bjuder på en bild från sommaren på mig)hihi

snart skolfoto

Det nalkas skolfoto och jag vet ungefär hur jag ska se ut, haha! Har dock inte kläderna hemma så det får bli en shoppingtur på stan på fredag eller måndag! Har skolfoto på tisdag.



Vad tycker ni? Hiss eller diss?

/ Helena


hej!

Hallå bloggen! Helt ointressant dag idag med, haha. Har inte gjort något speciellt, eller igår var jag på hockey. Frölunda mot Växjö. Ska till min kusin i helgen, så kommer tyvärr inte kunna blogga då.
Ha de gött!


(gammal bild från förra vintern)

/ Helena

hugo boss



Bästa reklamen på TV nu, lätt.
Jared Leto, världens snyggaste 39 åring.

/ Helena

Kate Winslet for V Magazine








måndag 12 september

Oj, det var ett tag sedan sist ja!
Haha, idag har vi inte gjort så mycket. Hade sovmorgon tills klockan 10, hade naturkunskap, historia & engelska.
Detta blev ett ganska ointressant inlägg men ska försöka blogga lite bättre nu!


/ Helena

My day

Idag började jag klockan 10 för hade sovmorgon. Mötte upp Josefin och Rebecca vid Varlaskolans hållplats och gick sedan till skolan. Hade lite träningsvärk från gårdagens gymmande med Helena + när jag går för snabbt får jag ont i smalbenen(ngt fel, hehe). 
Dagen började med historia, är ettt utav mina favoämnen men inte nu när man läser om tråkiga epoker som antiken, medeltiden osv. Efter den lektionen hade vi lunch(halva klassen), på måndagar på naturkunskapen har vi delad klass eftersom vi laborerar då. Idag använde vi labbrock och skyddsglasögon och blev en lite catwalk på köpet där ;)
Sist på dagen hade vi prov i Kulturkunskap, om kulturer, värderingar, dimenisoner, normsystem, grunantaganden osv. De två sista frågorna var allt svåra, mvg kvalite på de, men men kommer nog minst få vg :D 
Men aja, det var lite kort om min skoldag. Efter provet gick jag med Elin till Kungsmässan och gick omkring i en halvtimme för Elin skulle möta sin syster 16.00. Gick hem snabbt och åt 3 polarmackor, en banan/gurk sallad + 2 plommon, 3 kex = MUMSIGT!! SKall börja äte nyttigt nu när jag börjat träna och allt! Har målet att kanske gå ner några kilo och bli mer fast(bygga muskler) ;) 

Nu skall jag byta om för min dans börjar 18.30 och det är värsta stormen ute... KUL!! Skall ringa pappa och se vart han är, hoppas han kan köra mig verkligen! :D 

Hare CIAO!! // Luisa 


H&M November 2011 Collection







RSS 2.0