fashion á la playa

Något jag la märke på resan ner till Rumänien var det annorlunda klädstilar från land till land. Speciellt ser man skillnaden mellan strand/sommarstilen här i Sverige och strand/sommarstilen i Rumänien. 
Tjejerna nere i Rumänien vid havet kombinerade shorts + linne och .... långa, nästan knäskor som är flätade eller i tunna tyger. Alltså klädesplaggen är liknande som här medan de på fötterna väljer att ta på sig långskor vilket vi använder fram emot sensommaren/hösten. Men det såg ändå jättesnyggt ut, på viss i alla fall!! :D Kan ju berätta att jag blev sugen på att köpa boots och gå omkring och följa "strömmen". Jo visst finns det några som använder "långskor" nu med, bara tummen upp tycker jag, men det är inte lika vanligt, där nere går nästan varje "ung tjej" med den kombinationen. 
Många tjejer hade slappa linnen elr skjortor oftast till jeansshorts, instoppat där fram för att ge en mer avslappnad och fortfarande lite "finare" känsla på allt.


En vanlig outfit man ser under sommaren, slappt linne, jeansshorts med hög/låg midja, gladiatorsandaler och varför inte edgea upp allt med en stråhatt? :D


Detta är en typisk look man kunde se unga tjejer ha på sig och strossa omkring i på kvällarna. 

//Luisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0